20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Ücretsiz Yemek Hizmeti İçin İstişare Toplantısı Yapıldı

Ücretsiz Yemek Hizmeti İçin İstişare Toplantısı Yapıldı
  • 1 Şubat 2023 Çarşamba
  • 1575 kez okundu

Ücretsiz yemek hizmetlerinin verilmesine dair usul ve esasları görüşmek üzere istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığının eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması konusunda attığı somut adımlardan biri olan ücretsiz yemek uygulaması 6 Şubat'ta başlıyor. Ücretsiz yemek hizmetlerinin verilmesine dair usul ve esasları görüşmek üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre başkanlığında 14 İlçe Milli Eğitim Müdürü ve kurum idarecilerimizin katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı anaokullarında, anasınıflarında, pansiyonlu okullarda okuyan ortaokul öğrencileri ile bu okulların gündüzlü öğrencilerine, bünyesinde anasınıfı olan birleştirilmiş sınıflı ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere ve Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Taşıma merkezi okullarında öğrenim gören öğrencilere ücretsiz yemek hizmetlerinin verilmesine dair usul ve esasları görüşüldü.

Eskişehir'de anaokulu, anasınıfı ve taşımalı eğitim kapsamında 20 bin öğrencinin ücretsiz yemek uygulamasından yararlandırılması planlanıyor.

Yemek üretimi yaparak okullarımızda öğrencilerimize ücretsiz yemek hizmeti sağlayacak olan Meslek Liselerimiz, Öğretmenevlerimiz, Halk Eğitimi Merkezlerimiz en kaliteli yemek hizmetini verebilmek için tüm hazırlıklarını tamamladılar.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar