17 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Ortaokul Öğrencileri Reşadiye Camide Buluştu

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığıbirliğinde başlatılan "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" ve ‘’Vakti Kuşanmak’’ projesi kapsamında Odunpazarı Müftülüğüne bağlı Bedrettin Camii işbirliğinde ki Murat Atılgan Ortaokul öğrencileri,Reşadiye Cami'inde bir araya geldi.

İl Müftüsü Bekir Gerek’ in de katıldığı programa, Gençlikle ilgili faaliyetleri yerinde incelemek üzere ilimize gelen Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettiş Murat Alkan,Başmüfettiş Mahmut Göl ile Müfettiş Ramazan Pehlivaoğlu,İl Müftü Yardımcısı İsrafil İğde,Odunpazarı İlçe Mütfüsü Hamdi Uzunharman, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım,Murat Atılgan Ortaokulu Müdürü Selami Kılınçarslan,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Derya Doğru,Rukiye Karakaş,Fen Bilgisi Öğretmeni Zeynep Gül, Gençlik Koordinatörleri,öğrenciler ve velileri katıldı.

Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından yapılan programda öğrenciler ikindi namazını Reşadiye Camide cemaatle kıldılar. Namazın akabinde öğrenciler soru-cevap bölümünde merak ettikleri soruları hocalarımıza sorarak cevaplarını öğrendiler. Daha sonra ödüllü kitap yarışması yapılarak öğrencilere kitaplar hediye edildi ve program sonunda çeşitli ikramlarda bulunuldu.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar