19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Anadolu Üniversitesi İstanbul HR Forum’da yerini aldı

Anadolu Üniversitesi İstanbul HR Forum’da yerini aldı
  • 5 Aralık 2022 Pazartesi
  • 1261 kez okundu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Talent Hub of the New Century” temasıyla bu yıl ilki düzenlenen uluslararası İstanbul HR Forum başladı. 20’den fazla ülkeden 3 bin katılımcıyı uluslararası düzeyde tecrübe ve bilgi paylaşımı için bir araya getiren   İstanbul HR Forum'a, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal da panelist olarak katılıyor. Rektör Erdal’ın panelist olarak katıldığı ve moderatörlüğünü ASELSAN Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Karataş’ın üstlendiği “Üniversiteden Profesyonel Hayata Yeteneğin Keşfi” başlıklı panel 5 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu’nda gerçekleşecek.

İnsan kaynakları profesyonelleri arasında bir köprü oluşturarak ulusal ve uluslararası düzeyde başarısı kanıtlanmış insan kaynakları uygulamalarının paylaşılması, farklı kurum ve organizasyonlardan temsilcilerin bir araya gelerek kalkınma odağında geleceğin insan kaynakları için stratejiler geliştirmesi amacıyla düzenlenen İstanbul HR Forum’un Anadolu Üniversiteli katılımcıları arasında  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Temizel, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Tekeli, Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Araş. Gör. Nihan Vural, Personel Daire Başkanı Dilara Özgür ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi ve Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü Başkanı Arda Türkoğlu da  yer alıyor.  

Forum’da; kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve akademi camiasının insan kaynakları profesyonelleri ile Uluslararası çatı kuruluşların temsilcileri bir araya gelerek “İnsan”ın refahın odağında olduğu vurgusu ile bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunacaklar. 5-6 Aralık’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul İnsan Kaynakları Forumu hakkında detaylı bilgi www.istanbulhrforum.org adresinden alınabiliyor.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar