16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

SODİGEM 2022-2023 Akademik Yılı “Açılış Toplantısı” gerçekleştirildi

SODİGEM 2022-2023 Akademik Yılı “Açılış Toplantısı” gerçekleştirildi
  • 24 Kasım 2022 Perşembe
  • 1206 kez okundu

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) 2022-2023 Akademik Yılı “Açılış Toplantısı” İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. SODİGEM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Levent Şahin’in SODİGEM uzmanlarıyla bir araya geldiği açılış toplantısında 2021-2022 yılı faaliyetleri değerlendirilirken yeni yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

2021-2022 yılını 15 araştırma makalesi, 2 TÜBİTAK ve 2 Bilimsel Araştırma Projesiyle tamamlayan SODİGEM ekibi, yeni dönemde gerçekleştireceği akademik çalışmaların başlıklarını belirledi. Yeni dönemde tamamlanması planlanan faaliyetler arasında geçtiğimiz dönemde de gerçekleştirilen sosyal ağlarda yer alan bilgilendirme çalışmaları, seminerler ve eğitim programlarının yanı sıra; Sosyal Medya Okuryazarlığı ve Dijital Güvenlik konulu animasyon video serilerinin gerçekleştirilmesi, planlanan yenibirlikleriyle tüm ülkeye ulaştırılması, televizyon programı serisi çekilmesi, akademik dergi çıkarılması, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik alanındaki çalışmalarıyla ülkeye değer katanların SODİGEM tarafından düzenlenecek ödül töreniyle bir araya getirilmesi planlamaları yer aldı.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar