24 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İKAF’23 Hazırlık Çalıştayı Gerçekleştirildi

İKAF’23 Hazırlık Çalıştayı Gerçekleştirildi
  • 23 Kasım 2022 Çarşamba
  • 1166 kez okundu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 01-02 Mart 2023 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23)’nın organizasyon çalışmaları kapsamında, Üniversitemizin de aralarında bulunduğu paydaş üniversite ve illerin koordinasyonunu artırmak ve fuarın daha verimli geçmesini sağlamak amacıyla; paydaş üniversitenin Rektörleri, Rektör Yardımcıları, Kariyer Merkezi Müdürleri ve illerden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve İŞKUR İl Müdürlerinin katıldığı İKAF’23 Hazırlık Çalıştayı düzenlendi. Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalıştaya Üniversitemizi temsilen Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Demiral ve ESOGÜ Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Emin Kahya katıldı.   

Bu yıl 400’e yakın firma, kurum ve kuruluşun stant açarak katılmasının beklendiği İKAF’23’ü 50 bin öğrencinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar kapsamında öğrencilerve staj görüşmeleri yapabilecek, ayrıca düzenlenecek söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri ile sektör-öğrenci buluşmalarından faydalanabilecek.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar