18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir Öğretmenleri Kalite Etiketlerine Kavuştu

Eskişehir Öğretmenleri Kalite Etiketlerine Kavuştu
  • 29 Eylül 2022 Perşembe
  • 1325 kez okundu

“Beklenen eTwinning ödül töreni gerçekleştirildi. 27-28/09/2022 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezi'nde Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2021 Yılı eTwinning Kalite Etiketi ödül töreni düzenlendi. 2 oturumda gerçekleştirilen törende 930 adet Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi Ödülü ve 188 adet Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Okul Levhası sahiplerini buldu. Törene Vali Yardımcısı Salih Altun, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre, protokol üyeleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.”

Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi'nin eTwinning öğretmenlerine özel konseri ile başlayan program, Eskişehir eTwinning İl Koordinatörü Gülşah Sarıkaya'nın Eskişehir'de yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirme konuşmasıyla devam etti. Eskişehir ilinin genel başarısı değerlendirildi. Eskişehir'in 2021-2022 yıllarında en başarılı 10 il arasında yer aldığı belirtildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin TÖRE, yaptığı açılış konuşmasıyla Eskişehir ilinde gerçekleştirilen çalışmalardan bahsederek, gerçekleştirdikleri başarılı projeleri için öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Programın devamında Vali Yardımcısı Salih Altun ve Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu da konuşma yaparak başarılı projeleri için öğretmen ve öğrencileri tebrik edip, programda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Pek çok öğretmenin coşkuyla katıldığı törende Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerinin yanı sıra  ayrıca 2021 yılında 'Be NetWise' projesi ile eTwinning Türkiye Özel Ödülü alan Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Sevgi Sağlam'a ödülü verildi. Tören sonunda katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış HANCI ve başarılarından dolayı İl Koordinatörü Gülşah Sarıkaya'ya İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre tarafından plaketleri takdim edildi.

Törenin ilk günü İlkokul, Özel Eğitim Kurumları ve Özel Öğretim Kurumlarındaki Öğretmen ve Okul Müdürlerinin etiketleri verilirken , ikinci gün Anaokulu, Ortaokul ve Lisede görev yapan  Öğretmen ve Okul Müdürlerinin etiketleri verildi.

Teknolojinin eğitime entegrasyonunu kolaylaştıran ve disiplinler arası öğrenmeyi sağlayan eTwinning faaliyeti kendini sürekli yenileyen, her geçen gün büyüyen yeniliğe açık bir topluluktur.

Büyük bir özveriyle çalışan ve başarılı projeleriyle bizleri gururlandıran tüm öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar