18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

RESILIENCE Dergisi Yayın Hayatına ESTÜ Çatısı Altında Devam Edecek

RESILIENCE Dergisi Yayın Hayatına ESTÜ Çatısı Altında Devam Edecek
  • 30 Haziran 2022 Perşembe
  • 1589 kez okundu

Araştırma üniversitesi olma hedefine emin adımlarla ilerleyen ESTÜ, bilimsel yayınlar ağını her geçen gün daha da genişletiyor. Bu kapsamda 2017’den beri yayınlanan RESILIENCE Dergisi 28 Haziran Salı günü imzalanan protokolle ESTÜ’ye devredildi. Dergi bundan sonra ESTÜ çatısı altında yayın hayatına devam edecek.

Devir protokolü imza törenine Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, derginin önceki yayın sahibi Dr. Talih Güven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Çabuk, Prof. Dr. Hakan Ahmet Nefeslioğlu, Prof. Dr. Gökhan Özdemir, Doç. Dr. Uğur Avdan, Dr. Öğr. Üyesi Muammer Tün ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Pekkan katıldı.

TÜBİTAK ULAKBİM çatısı altında, Türkiye'de yayınlanan akademik hakemli dergiler için elektronik ortamda barındırma ve editoryal süreç yönetimi hizmeti sunan https://dergipark.org.tr/tr/ de 2017 yılından beri yayınlanan RESILIENCE Dergisi’nin Baş Editörlüğünü ESTÜ Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Ahmet Nefeslioğlu yapacak. ESTÜ Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü’nden Dr. Öğr. Üyesi Muammer Tün’ün Yazı İşleri Müdürlüğünü üstlendiği derginin Baş Editör Yardımcılığını ise İTÜ Maden Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilgün Okay yapacak.

Dergiye TÜBİTAK ULAKBİM Üzerinden Erişim Sağlanabiliyor

Yılda 2 kez yayınlanan RESILIENCE Dergisi yayınlarında “Dirençlilik” çalışmaları içerisinde yer alan Mühendislik ve Temel Bilimler, Coğrafya, Çevre Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Ekonomi ve İşletme, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, Sosyal ve Beşerî Bilimler, Mimarlık ve Yer Bilimleri gibi alanlara öncelik veriyor.

Uluslararası Hakemli bir dergi olan RESILIENCE Dergisi, yıl içinde güncel konularda da özel sayılar çıkarmayı amaçlıyor. Dergiye ULAKBİM ve https://dergipark.org.tr/tr/pub/resilience adresi üzerinden erişim sağlanabiliyor.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar