24 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Geleneksel 37. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri başladı

Geleneksel 37. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri başladı
  • 18 Mayıs 2022 Çarşamba
  • 1143 kez okundu

Anadolu Üniversitesi Geleneksel 37. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor.  Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen bahar şenlikleri spor etkinlikleri tüm heyecanı ile yeniden başladı. 

2021-2022 Bahar Dönemi’nde Anadolu Üniversitesi öğrencilerini spor müsabakalarıyla bir araya getiren etkinliklerde fakülteler ve meslek yüksekokulları şampiyonluk kupasını kazanmak için ter dökecek. Sekiz takımın iki grupta mücadele ettiği erkek basketbol maçları ve sekizer takımdan oluşan kadın ve erkek voleybol maçları Çağdaş Spor Salonu’nda oynanacak. Yine sekiz takımdan oluşan futbol müsabakalarına ise Çarşı A Futbol Tesisleri ev sahipliği yapacak. Bireysel sporlarda ise Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda masa tenisi, yüzme havuzunda yüzme, açık tenis kortlarında ise tenis müsabakaları oynanacak.

Müsabakalar ile ilgili sonuçlara sks.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilinir.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar