25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İş Yerinden Hırsızlık Olayı Şüphelilerinin Yakalandı

09 Şubat 2023 tarihinde Odunpazarı ilçesi Yassıhöyük mahallesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren biryerinde meydana gelen ve piyasa değeri yaklaşık 45 bin TL olan 1 adet sanayi tipi kombinin çalındığı İş Yerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT Dedektif Timleri ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucu, hırsızlık olayını gerçekleştiren 5 şüphelinin kimlik bilgileri ile olayda kullanılan araç tespit edildi.

Olay faillerinin yakalanması ve çalınan malzemenin ele geçilmesi maksadıyla. 21 Şubat 2023 tarihinde şüphelilerin ev ve eklentileri ile araçta eş zamanlı olarak gerçekleştirilen aramada 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, çalıntı olduğu değerlendirilen 2 adet elektrikli scooter, 1 adet kaynak makinesi, 2 adet motorlu testere muhafaza altına alındı.

Muhafaza altına alınan scooterlardan 1 tanesinin şehir merkezinden çalıntı olduğu tespit edilerek sahibine teslim edildi.

Gerçekleştirilen arama sonucunda 1 şüpheli ile evde bulunan 1 şahsın yapılan sorgusunda "Hırsızlık" suçundan arandıkları tespit edildi.

Ağapınar Jandarma Karakol Komutanlığında işlemleri tamamlanarak "İş Yerinden Hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak Eskişehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Polis Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar