29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Barlar Sokağı Şiddet Konusunda Seviye Atladı! Kavgaya Testere İle Koştu

Barlar Sokağı Şiddet Konusunda Seviye Atladı! Kavgaya Testere İle Koştu
  • 3 Aralık 2022 Cumartesi
  • 2010 kez okundu

Eskişehir'de son dönemlerden artan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Yine alışkın olunan adreste meydana gelen olayda bu kez motorlu testere kullanıldı.

Barlar Sokağı olarak bilinen Vural Sokak’taki  bir eğlence mekânının önünde çıkan, elektrikli testere ve tabancanın kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. 

Barlar sokağında yaşanan dehşet anlarında iki grup arasındaki çıkan silahlı, testereli kavgada 2 kişi yaralanırken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili 2 grubun birbirine saldırdığı anlar civarda bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.
Görüntülerde; Recep A. ile Şükrü A.’nın bıçak ve elektrikli testereyle diğer grubun üzerine yürüdüğü, A.G.’nin ise tabancayla ateş açtığı anlar yer alıyor. Sonrasında ise yerdeki şahsın darp edilmesi ve boş alkollü içecek şişesiyle dövüldüğü anlar görülüyor.

Olayla ilgili inceleme başlatan Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerden Alihan G.’yi suç aleti tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına almıştı. Kavgayla karıştıkları tespit edilen 2 şüpheli daha polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Alihan G., Kadir B. ve İbrahim D. çıkarıldıkları Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklandı.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Polis Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar