20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Hırsızlar kaza yapınca yakalandı

Hırsızlar kaza yapınca yakalandı
  • 11 Haziran 2022 Cumartesi
  • 726 kez okundu

Alpu İlçesi Osmaniye Mahallesinde Meydana Gelen Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık Olayı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT Dedektif Timleri ile Alpu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Karaman ilinden bir hırsızlık şebekesinin Alpu-Osmaniye mahallesine gelerek hırsızlık yapılacağı bilgisinin alınması üzerine: 10 Haziran 2022 gecesi belirtilen bölgede yapılan araştırmada, bir tarladan piyasa değeri yaklaşık 50 Bin TL olan 14 adet rulo halindeki damlama borularının çalındığı tespit edildi.

Olayın öğrenilmesine müteakip bölgede yapılan teknik/îstihbari çalışmalar neticesinde, olayda kullanılan araç ve içerisinde bulunan (5) şüpheli takibe alınmış, Ağapınar J.Krk.K.lığı önünde bulunan Yol Emniyet ve Kontrol Noktasında dur ihtarına uymayarak kaçan araç yapılan takip 71 Evler mahallesinde başka bir araca çarparak durması sonucu yakalandı.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda çalınan malzemeler sahibine teslim edilmiş olup, gözaltına alınana şüpheliler adli makamlara sevk edilmiştir. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli tutuklanarak Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza infaz Kurumuna teslim edilmiş olup diğer şüphelilerin adli işlemleri devam etmektedir.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Polis Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar