29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Bayram süresince ulaşım ücretsiz

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramı süresince tramvay ve otobüslerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Bayramı tatili düzenlemelerine bir müjde daha eklendi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 10,11 ve 12 Nisan tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı süresince tramvay ve otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini belirterek, “Toplumsal hafızanın taze tutulması açısından hayatımızda çok önemli bir yeri olan bayramlarda sevdiklerimizle vakit geçirmek hepimiz için çok kıymetli. Sevgili hemşehrilerim, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizi daha çok ziyaret edebilmeniz ve bayramın tadını doya doya çıkarabilmeniz için 3 gün boyunca tramvay ve otobüslerimizden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Nice bayramlara hep birlikte erişebilmek ümidiyle.” dedi. 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar