29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Kaybetme Psikolojisi ile yine baltayı taşa vurdular!

Kaybetme Psikolojisi ile yine baltayı taşa vurdular!
  • 10 Mayıs 2023 Çarşamba
  • 2298 kez okundu

Türkiye’nin gelecek yüzyılını ilgilendiren seçimlere sayılı günler kala Millet ittifakının seçim meydanlarını dolduramaması, buna karşın Cumhur ittifakının meydanlarda rekor sayıda vatandaşlara ulaşıyor olması Millet ittifakında paniğe neden oldu.

Panikleyen millet ittifakı türlü türlü senaryolarla içine düştükleri bu durumu düzeltmeye çabalıyor. Bu çaba ile araştırmadan aslı astarı olmayan konularda açıklamalar yapan Millet ittifakı, bu kez Eskişehir’de baltayı taşa vurdu.

Eskişehir Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı bir toplantıyı Eskişehir Valisi düzenlemiş gibi açıklamalar yapan Millet ittifakı Eskişehir İl Başkanları mesnetsiz şekilde Eskişehirlilerin derdiyle dertlenen ve kapılarını sonuna kadar Eskişehirlilere açan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı hedefe aldılar.

Eskişehir’deki CHP’li belediye imkanlarını fütursuzca kullandıklarını unutan başkanlar Ayyıldız’ı, kamu gücüyle siyaset üretmekle itham ederek, valilerin AK Parti il başkanı gibi çalıştıklarını iddia ettiler.

Eskişehir valisinin katılacağını iddia ettikleri kahvaltıya Eskişehir valisi katılmazken, valilik tarafından organize edildiğini iddia edilen toplantı ise Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi tarafından organize edildi.

Toplantı ile ilgili olarak 08 mayıs 2023 tarihli başvuru yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Refik Özaydın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile 10 Mayıs tarihinde bir toplantı yapmak istediklerini belirterek izin istedi. Dilekçe sonrasında toplantı konusunda valilik müsaitlik varsa öğretmenevini kullanabileceklerini ifade etti.

Halkın kullanıma açık olan ve herkesin ücretini ödeyerek kullanabildiği öğretmenevinde gerçekleştirilen organizasyon için kamuya özel bir yer algısı yapılması ise tamamen art niyetli bir anlayıştır. Öğretmenevinin kapıları her vatandaşa ve her türlü organizasyon için açık olmasına rağmen ortaya atılan iddialardaki gibi kamuya özel bir yer olmadığı gibi organizasyonla ilgili tüm giderlerde organizasyonu gerçekleştiren Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi tarafından karşılandı. Toplantının organize edildiği salonda daha öncede Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'de toplantı gerçekleştirmişti.


'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar