19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Beylikova’ya Sıfır İş Makenesi Hibe Edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından, Beylikova Belediyesine Sıfır Thelander Teleskopik Yükleyici İş Makinası ve BEBKA Kalkınma Ajansından ise Beylikova Tarımsal Kalkınma Kooperatifine Sıfır Traktör Kepçe İş Makinası Hibe Edildi.

Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Beylikova Kaymakamı Mehmet Ali Atak, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katılımı ile kurban kesilerek, dualarlamakinaları hizmete açıldı.

İş makinalarının hizmete açılış töreninde konuşan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp; ‘‘Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve BEBKA Kalkınma Ajansına başvurulan mali destek projeler sayesinde İki adet sıfırmakinası hibe edilerek, ilçemize kazandırdık. Beylikova’mıza kazandırılan sıfırmakinalarındaki desteklerinden dolayı Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Ak Parti İl Başkanımız Av Zihni Çalışkan’a ve BEBKA Genel Sekreteri M. Zeki Durak’a teşekkür ederim. İlçemize hibe edilenmakinaları hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar