18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Zam Yapmanın Keyfini mi Çıkarıyorsunuz? Meclis Toplantısına Gelmediler Bile

Zam Yapmanın Keyfini mi Çıkarıyorsunuz? Meclis Toplantısına Gelmediler Bile
  • 24 Kasım 2022 Perşembe
  • 1446 kez okundu

Zam kararının çıkacağı kesin olan ESKİ genel kurulu katılım olmayınca yapılamadı. Zam kararı askıda kaldı. 

Suya zam yapılacağı konusunda haberler sonrasında vatandaşlar dün geceyi ve bugünü su kuyruklarında geçirdiler. Suya yüksek oranda zam yapılmasının karara bağlanacağı ve kesin zam yapılacağı söylenmesine karşın ESKİ kurunu Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Kazım Kurt'un da aralarında olduğu bir çok meslis üyesi gelmediği için toplantı yapılamadı. 

Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Kazım Kurt'un da katılmadığı genel kurulda yeterli çoğunluk olmadığı için zam kararı alınamadı. 

Toplantı yarına ertelendi. Adeta su zammı yapılacağının önceden kamuoyuna duyurulması sonrası ise kuyruklarda çile dolduranların halini düşününce zam yapmanın keyfini mi çıkarıyorlar yorumlarına neden oldu..

Daha önceki yüzde 40 lık zam konusunda da bazı chpliler onay vermemiş, kamuoyu zam olmayacak beklentisine girmiş ancak ikinci toplantıda aynı CHP li üyeler zam kararına onay vermiş ve zam yapılmıştı,

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar