20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Baksan Yenileme Projesi Ne Oldu? Baksan Yine Bildiğiniz Gibi

Yıllardır çözülemeyen Baksan sitesiyle ilgili sorunlar hala devam ediyor. Belediye hizmetlerini alamayan bölge ile ilgili uzun süre gelen tepkiler sonunda Tepebaşı Belediyesi bir yenileme projesi müjdesi vermişti.2021 Ocak ayında müjde şeklinde duyurulan proje ile ilgili 2022 yılının sonlarına yaklaşmışken hala somut bir adım atılmadığı gibi son durum daha öncesini aratır nitelikte. 

İstikbal gazetesinde "Baksan değil, Çöp yuvası" başlığı ile ilgili verilen bilgilere göre, Eskişehir’de Baksan Sanayi Sitesi’nde bulunan bir sokakta, araç yolu boyunca dökülen atıklar çevre kirliliği oluşturdu.

Baksan Sanayi Sitesi’ndeki işletmelerin yanında bulunan araç yolunun kenarına dökülen atıklar dikkat çekti.Neredeyse yol boyunca dökülen atıklar, hem çevre kirliliği oluşturdu hem de yolun bir kısmını kapladı.

Atıklar arasında; koltuk, plastik parçalar, tuğla ve mermer parçaları başta olmak üzere farklı türden birçok malzemenin yer aldığı görüldü. Sanayi sitesine gelen vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Atıkların kim veya kimler tarafından döküldüğü bilinmezken, çevrede yaşayan vatandaşlar ise sorumlular hakkında gerekli yaptırımların uygulanmasını talep etti.Ayrıca site içerisindeki farklı sokaklarda da benzer atıkların yer aldığı belirtildi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar