20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ESKİŞEHİR’İ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

ESKİŞEHİR’İ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ
  • 4 Ağustos 2022 Perşembe
  • 1254 kez okundu

Eskişehir'de 1999'dan bu yana Büyükşehir Belediyesini yöneten Yılmaz Büyükerşen'den sonra en uzun süredir Tepebaşı Belediyesinde yönetimde olan bu arada bir dönem seçilemeyerek ara veren Ahmet Ataç vatandaşa "ESKİŞEHİR’İ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ" dedi.. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Akçakaya Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Başkan Ataç, “Şehrimizde kurduğumuz bu güzel diyalog, samimiyete dayalı güven ortamı, birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Eskişehir’i daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Akçakaya Mahallesi’nde bulunan cemevinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Ataç, “Hemşehrilerimiz ile her noktada bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Akçakaya’da mahalle sakinlerimiz ile buluştuk. Vatandaşlarımız ile aramızdaki güzel diyalog beni çok mutlu ediyor. Gittiğimiz her yerde gösterdikleri ilgiden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şehrimizde kurduğumuz bu güzel diyalog, samimiyete dayalı güven ortamı, birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Eskişehir’i daha da güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız” sözlerini kullandı.

Akçakaya sakinleri de Başkan Ataç’a ziyareti için teşekkürlerini iletti.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar