29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehirde Toplu Ulaşım Sorunları İBB’yi Aratmıyor

Eskişehirde Toplu Ulaşım Sorunları İBB’yi Aratmıyor
  • 28 Temmuz 2022 Perşembe
  • 2533 kez okundu

Eskişehir'de toplu taşıma araçlarında yaşanan arazılar vatandaşı bezdirdi.

CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada sınıfta kalmaya devam ediyor.

eskisehirdenhaberler.com sitesinin haberine göre, Eskişehir'de hemen her gün hiç değilse bir otobüsün arıza yaptığına, yolda kaldığına şahit olmaya başladık. Son zamanlarda otobüs arazılarında hızla bir artış yaşanırken tramvay da benzer sıkıntılardan nasibini almaya başladı. 

DÜN TRAMVAY YOLDA KALDI BUGÜN BELEDİYE OTOBÜSÜ

Dün Otogar-Osmangazi Üniversitesi seferini yapan bir tramvayın Belediye Tramvay Durağında elektrik bağlantı çubuğunun kırılması ile tramvay yolda kaldı. ESOGÜ hattındaki seferler bir süre yapılamadı.

Eskişehir’de bir tramvayın elektrik bağlantı çubuğunun kırılmasıyla yaklaşık 1 saat boyunca ulaşımda aksaklık yaşandı. Ekiplerin çalışmaları ile tellerde asılı kalan parça alınırken, tramvayın üzerinde devrilen pantograf söküldü. Yolda kalan tramvay ise geri geri gelen başka bir tramvay tarafından çekilerek tamir edilmek üzere depoya götürüldü.

Bugün de Akarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait bir otobüs arıza yaparak yolda kaldı. Otobüs arızası nedeniyle zaten trafikte sıkıntılı bir cadde olan Atatürk Caddesinde trafik sıkışıklığı üst seviyelere çıktı.

Son yıllarda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otobüs alımı için birkaç defa ihaleyi çıkmış ve çok sayıda otobüs almıştı. O kadar çok sıfır otobüs alınmasına rağmen Eskişehir'de özellikle otobüs arızalarının her geçen gün artırması "Ne oluyor bu otobüslere?" diye sorulmasına neden oluyor.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar