26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Engelli Gencin Hayali Gerçekleştirildi

Tunalı Mahallesinde ikamet eden Zeliha Çatıcıoğlu, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sakarya Polis Noktasına gelerek engelli olan oğlu Şahin ÇATICIOĞLU’nun (26) polis olmak istediğini, polisleri çok sevdiğini, bir gün süre ile polis ağabeyleri ile vakit geçirmesinin kendisini ve çocuğunu çok mutlu edeceğini söyledi.

Bunun üzerine zihinsel ve bedensel engelli gencin polis olma hayali İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekiplerince gerçekleştirildi. Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, evinden aldıkları gence polis üniforması giydirdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Ertuğrulgazi Polis Merkez Amirliği ve Köpek Eğitim Merkezini gezdirdi. Ekipler, Şahin Çatıcıoğlu’na günlük çalışmaları hakkında bilgi verilip devriye ekip otosuna bindirilerek telsizle muhabere yaptırıldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğündeki Polis Memuru abileri tarafından kendisine kalkan kask ve jopun hangi amaçlar doğrultusunda nasıl kullanıldığı anlatıldı.

'

Gönderen: eshaberci

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar