28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

SİVRİHİSAR’DA BÜYÜK DEĞİŞİM

Sivrihisar Belediyesi ilçede büyük bir değişime imza atıyor. Üst yapı ve restorasyon çalışmaları ile Sivrihisar Belediyesi ekipleri ilçede girilmedik sokak ve cadde bırakmamak için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında hem üst yapı hem de sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yükselen bir Sivrihisar için ve ilçeye en iyi hizmeti sunabilmek adına yapılan çalışmalarda, ilçenin her sokak ve caddesinde yol yapım ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Alt yapı ve doğal gaz çalışmalarının tamamlandığı tüm sokak ve caddelerde sıkı bir çalışma gerçekleştiren Sivrihisar Belediyesi ekipleri ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyorlar.

Diğer yandan ilçede sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmaları ile birlikte çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Büyük bir çalışma başlatan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Güzel ilçemiz Sivrihisar’ımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol yapım çalışmalarız aralıksız devam ederken, ilçemizin de çehresini değiştiriyoruz. Tarihi turistik alanlarımızla birlikte turizmin gözdesi haline gelen kadim ilçemizde gelen vatandaşlarımızı da en iyi şekilde ağırlamak adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçede Üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçemizde girilmedik sokak ve cadde bırakmamak adına ekiplerimiz hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Eskişehir Caddesi üzerinde begonit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Aziz Mahmud Hüdai Cami yanında bulunan Akçeşme Sokakta da üst yapı çalışmalarımız devam ediyor.

Yol yapım, begonit taşı ve kaldırım taşı döşeme çalışmalarımız ilçemiz genelinde sürüyor. Ekiplerimizin çalışmalarını yakından takip ediyor, çalışmaların rutin kontrollerini gerçekleştiriyoruz.

Yükselen bir Sivrihisar için ve ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar