16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Tek Kullanımlık Bilet Satışı Ne Zaman Başlayacak?

Tek Kullanımlık Bilet Satışı Ne Zaman Başlayacak?
  • 18 Mayıs 2022 Çarşamba
  • 2018 kez okundu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde tek kullanımlık bilet satışını durdurdu ve hala tek kullanımlık bilet satışı başlamış değil. HES kodu kullanımının kaldırılmasının üzerinden geçen onca süreye rağmen tek kullanımlık bilet satışının hala başlamamış olması tepkilere neden oluyor.

Konuyu gündeme taşıyan gazeteci Abdullah Yeşilkaya'dan sonra ikinci kez konuyu gündeme taşıyan Gazeteci Salih Güven kendisine iletilen bilgileri paylaşarak şehre gelen vatandaşların toplu ulaşımı kullanmak için eskart almak zorunda kaldıklarına dikkat çekerek tek kullanımlık kağıt biletlerin satışa sunulması gerektiğine dikkat çekti.

Salih Güven'in sosyal medyadaki paylaşımı:

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ  HES KODU NEDENİYLE KALDIRDIĞI KAĞIT BİLET SATIŞINI BİR AN ÖNCE  TEKRAR SATIŞA SUNMALI

İşim gereği Eskişehir Otobüs Terminaline sık yolum düşer, Geçen gün Otobüs firması yetkilisi bir arkadaşım ağbi sen gazetecisin şehre gelen müşterilerimiz Tramvaya binmek için kart almak mecburiyetinde kalıyorlar gelen kişi  bilet bulamayınca kart artı 2 sefer ücreti 32 lira ödüyor giderkende kartları bize hediye ediyorlar her taraf kart oldu.  Siz yazarsanız belki tek bilet yeniden satışa sunulur demişti. Bende olur dedim ama
Gazeteci Abdullah Yeşilkaya benden önce haberi yaptı.  "

Eskişehir Büyükşehir Pandemiyi Bahane Edip Kağıt Bileti İki Yıl Önce İptal Etmiş

HES Kodu Uygulaması Bittiğine Göre Hala Elektronik Kartın Dışında Tek Kullanımlık Bilet Neden Kullanılamıyor
Mesela Şehir Dışından Gelmiş Bir Vatandaş Neden 20 TL Verip Eskart Almak Zorunda Kalsın Gidiş Geliş 12 TL de Yükleme Yapsa Toplam 32 TL Para Ödemiş Olacak Bu Yolla  Vatandaş Resmen Soyuluyor   haberinde çok haklı  Yeşilkaya kendisini tebrik ediyorum.  ÜLKEDE HES KODU KALTI BU NEDENLE  BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİ BİR AN ÖNCE TEK KULLANIMLIK BİLET SATIŞINI YAPMALI DEĞİLSE İNSANLAR MAĞDURİYET EDİLMEYE DEVAM EDİYOR.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar